null

Диана Глосова
Председател

null

Александра Константинова
Учредител

null

Мажена Риш Панова
Учредител

null

Антония Паскалева- Янева
Учредител

null

Мира Глосова
Учредител

null

Евгения Попова
Учредител

If You е личната мисия на 6 жени и майки, сблъскали се по един или друг начин с трудностите, съпътстващи преждевременното раждане. Това е и личният пример, който искаме да дадем на нашите деца – да помагаш, да се бориш в името на добра кауза, да не пестиш време, средства и сили по пътя към постигането  ѝ. If You е и израз на нашето вярване, че информираността на родителите и проследяването на бременността ще допринесат за по-малко преждевременно родени бебета, а работата със специалисти и емоционалната подкрепа ще помогнат на бебетата с вродени аномалии и техните родители.

Цели
If You съсредоточава усилията си в превенцията на преждевременното раждане и подкрепа за недоносените бебета и бебетата с вродени аномалии.

Причините, поради които се раждат преждевременно деца са много. Най честите обаче са липса на превенция или слаба информираност на бъдещите майки, както и липса на техника и навременна реакция. Ето защо създавайки мода или носейки удоволствие с нашите дрехи, ние и вие даряваме определена сума в помощ на тази мисия. Със средствата, които се събират в специална сметка ще бъдат организиране семинари, закупувана техника, в отделни случаи подпомагани конкретни деца. Ние знаем, че не можем да спасим всички, да помогнем на всички, но бихме искали да достигнем до максимален брой майки и деца в риск, за да оставим следа след себе си и повече живи и здрави дечица.

Дейност
If You работи в следните направления в посока осъществяване на целите си:

  • повишаване на информираността на родителите, бременните жени и на обществото като цяло чрез организиране на семинари, лекции и групи за взаимопомощ
  • организиране на благотворителни събития с цел набиране на средства за закупуване на техника и за изпълнение на поставените цели
  • подкрепа за родителите на недоносени деца и на деца с вродени аномалии
  • създаване на мода, обвързана с мисията и ценностите на фондацията