If You….Е мисия. Моята лична мисия да оставя след себе си следа.. на детето си, по която бих се радвала ако и той върви. През целия си живот съм си представяла, че ще помагам на някого, на нещо и съм го правила, дарявайки средства, време, знания или силите си. Правейки един такъв проект в подкрепа на превенцията за преждевременно раждане и реализирайки първото дарение, моята много близка приятелка влезе в болница за задържане на близначетата си! Без да бъда многословна и подробна на тази тема, ще кажа, че в момента тя има едното от близначетата, което здраво и прекрасно момиченце.
За нея, за нас и за всички жени, които даряват или им предстои да дарят живот ние посвещаваме този проект с едничката цел, когато правим красив света за нас или около нас, когато сме щастливи, че носим дреха, нека да сме щастливи, че помагаме на себе си и други бъдещи майки.

Мисията на If you….. е в подкрепа на превенция преждевременно раждане и преждевременно родени дечица, деца с вродени проблеми. Причините, поради които се раждат преждевременно деца са много. Най честите обаче са липса на превенция или слаба информираност на бъдещите майки, както и липса на техника и навременна реакция. Ето защо създавайки мода или носейки удоволствие с нашите дрехи, ние и вие дарявате………лева в помощ на тази мисия. Със средствата, които се събират в специална сметка ще бъдат организиране семинари, закупувана техника, в отделни случаи подпомагани конкретни деца. Ние знаем, че не можем да спасим всички, да помогнем на всички, но бихме искали да достигнем до максимален брой майки и деца в риск, за да оставим следа след себе си и повече живи и здрави дечица.